Wat hadden we het waanzinnig fijn op het Stenen Hoofd in Amsterdam en bij de Havenloods in Utrecht. Zonneschijn, een hemel vol sterren, de allerliefste vrijwilligers, geweldige bezoekers, pracht van films, heerlijke snacks, drankjes én kunst om naar te koekeloeren of mee te spelen. Verschillende fotografen legden al dit moois vast. Hieronder blader je door de plaatjes, per dag. Note: onze lieftallige fotografen doen dit vrijwillig voor Pluk. Gebruik je een foto, vermeld hier dan de naam van de fotograaf bij. Dat wordt gewaardeerd.

Josje Venrooy was erbij in Utrecht, ze klikte deze mooie plaatjes. We bivakkeerden vijf dagen in de voortuin van die leuke Stadsjutters, bij de Havenloods.

Op de slotavond in Amsterdam, zaterdag 27 augustus, fotografeerde Mike Meijnhard. De avond begon met Mean Girls in de circustent, daarna knalde het Poolse stadsdrama Other People van het zeecontainerscherm. De avond eindigde bij een lekker vuurtje.

Vrijdag 26 augustus was Leo present om plaatjes te schieten. Ze fotografeerde alles rondom Where the Wild Things are, de (vroege) avondvoorstelling voor kids in de circustent en bleef voor de hoofdfilm: Sundown. Haar uitgebreide selectie vind je hier.

Hier de plaatjes van de bomvolle zomeravond woensdag 24 augustus met Summer White op het grote doek, geschoten door Lucita Jaramillo Luna.

Lucita Jaramillo Luna was er dinsdag 23 augustus ook bij, ook de Grey Flamingos speelden die avond en daarna knalde het Duitse pareltje Axiom van het scherm. Hier de selectie.

Deze fijne pikturen van maandag 22 augustus zijn van de hand van Erwin Verbruggen.

Leo schoot zondag 21 augustus geweldige plaatjes. Het hele album vind je hier. Ze was in de middag ook bij Pluk MINI, hier de selectie.

Erwin Verbruggen was op de overvolle zaterdag 20 augustus ook op Pluk en schoot wederom prachtige plaatjes. Bezoekers genoten die avond van het Nieuw-Zeelandse drama Millie lies low.

Eric Lake schoot deze mooie beelden op vrijdag 19 augustus, de avond dat de film Runner van het scherm knalde.

Josje van Venrooij was er op donderdag 18 augustus bij en maakte deze heerlijke plaatjes.