Natuurlijk kun je weer op Pluk rekenen dit jaar! Woensdag 17 augustus strijken we neer op het Stenen Hoofd in Amsterdam voor elf avonden filmvertier onder een blinkende sterrenhemel. En daar krijg je dit jaar ook nog een heel gaaf kunstprogramma bij, plus een bowlingbaan. Kaartverkoop is gestart.

Openingstijden & kaartverkoop
De bar opent dagelijks om 18.00 uur, de film start als het donker genoeg is, rond 21.15 uur. Eerst een short, dan de hoofdfilm. Kom op tijd voor een spelletje frogger op het grote doek, of om te genieten van ons fijne festivaldorpje. Soms speelt er ook een bandje voor de film. Tijdens Pluk MINI op 21 augustus openen bar en terrein al om 14.00 uur. Zondag 28 augustus pakken we Pluk Amsterdam weer in en op 31 augustus openen we in Utrecht. Alle films zijn bekend dus reserveer gauw een strandstoel op jouw favoriete avond (voor 11,50 euro inclusief een drankje).

3 x Pluk MINI
Pluk MINI wordt uitgebreid dit jaar naar in totaal drie middagen/avonden voor kinderen, groot en klein. Good old Pluk MINI (2+) vindt plaats op zondagmiddag 21 augustus vanaf 14.00 uur en blijft gratis toegankelijk. Vrijdagavond 26 augustus organiseren we vanaf 19.00 uur een filmavond in de Pluktent voor de wat grotere kinderen (9+) en hun vrienden en op zaterdagavond 27 augustus voor de 12 plussers. De titels op deze twee avonden zijn inmiddels bekend, check het programma. Deze filmavonden kosten 5 euro per kind, inclusief een lekker frisje! Reserveer gauw je kaartje, op de filmpagina van de betreffende film, lees je hoe. Ouders mogen zich buiten vermaken, aan de bar of bij een vuurtje.

Vrijwilligers gezocht!
Pluk wordt al sinds de eerste editie (zo’n 19 jaar geleden) volledig mogelijk gemaakt door de inzet van vrijwilligers. Vind jij het misschien ook leuk om een steentje bij te dragen? Dekentjes uit te delen? De bar te runnen? In de productiebus te scheuren? Te helpen met de aankleding of te koken voor vrijwilligers? Leuk! Mail gauw!