Natuurlijk kun je weer op Pluk rekenen dit jaar! Woensdag 17 augustus strijken we neer op het Stenen Hoofd in Amsterdam voor elf avonden filmvertier onder een blinkende sterrenhemel. En daar krijg je dit jaar ook nog een heel gaaf kunstprogramma bij! Pluk voor de mini’s vindt plaats op zondagmiddag 21 augustus. Een week later pakken we ons filmfestivaldorpje weer in en op 31 augustus openen we in Utrecht. Het programma wordt begin augustus bekend gemaakt, dan kun je ook meteen je strandstoel reserveren.

Vrijwilligers gezocht!
Pluk wordt al sinds de eerste editie (19 jaar geleden) volledig mogelijk gemaakt door de inzet van vrijwilligers. Vind jij het misschien ook leuk om een steentje bij te dragen? Dekentjes uit te delen? De bar de runnen? In de productiebus te scheuren? Te helpen met de aankleding of te koken voor vrijwilligers? Leuk! Mail gauw: vrijwilligers[at]plukdenacht.nl