Pluk MINI wordt uitgebreid dit jaar naar drie middagen/avonden voor kinderen, groot en klein. Good old Pluk MINI vindt plaats op zondagmiddag 21 augustus vanaf 14.00 uur. Vrijdagavond 26 augustus is voor kinderen van 9+ en zaterdagavond 27 augustus voor 12+. Pluk MINI is gratis toegankelijk. Kaartjes voor de avonden voor jongeren kosten 5 euro inclusief drankje.

Pluk voor de mini’s
Pluk MINI met doorlopend de leukste filmpjes van Vos en Haas in de Pluktent en een festivalterrein vol randactiviteiten, is toegankelijk voor iedereen, maar richt zich voornamelijk op kinderen tussen 2 en 7 jaar. Pluk MINI is gratis en vindt zondag 21 augustus plaats op het Stenen Hoofd in Amsterdam tussen 14.00 en 17.30 uur. Met knutselactiviteiten, mega Twister, bowlingbaan en hottub. Natuurlijk wordt deze middag weer swingend afgesloten in de Pluk MINI disco! Meer lezen over het programma? Kijk maar hier!

Filmcircus in de tent
Vrijdagavond 26 augustus organiseren we vanaf 19.00 uur een filmavond in de Pluk circustent voor de wat grotere mini’s (9+) en hun vrienden, we vertonen Where the Wild Things are. Op zaterdagavond 27 augustus organiseren we dit speciaal voor de 12 plussers en draaien we de legendarische tienerkomedie Mean Girls. Deze filmavonden in onze circustent kosten 5 euro per kind, inclusief een lekker frisje! Koop gauw je kaartje via de filmpagina want de Pluktent kan gemakkelijk vol raken.

Niet voor ouders
Terwijl de jongeren film kijken in de circustent op vrijdag en zaterdagavond mogen ouders zich buiten vermaken, aan de bar of bij een vuurtje.