Voor de uitvoering van de edities in Amsterdam en Utrecht zijn we vanaf mei tot mid september op zoek naar een producent – projectcoördinator voor 1-2 dagen per week.

Pluk de Nacht is een eigenzinnig openlucht filmfestival dat avontuurlijke films vertoont in een laagdrempelige setting. Pluk vertoont opmerkelijke speelfilms, documentaires, animaties en korte films die succesvol zijn op grote internationale filmfestivals, maar die de Nederlandse bioscopen niet bereiken. Verder belangrijk op Pluk: de kunstprojecten, kampvuurtjes, editie voor de mini’s, feestelijke experimenten en gezellige en goed gevulde bar.

Ben jij het enthousiaste organisatietalent dat altijd het hoofd koel houdt? En lijkt het je daarnaast ook leuk om mee te denken over de ontwikkeling van onze nieuwe website? Klik dan hier voor de uitgebreide informatie over de vacature.