Af en toe speelt er ook een bandje voor de film op Pluk. Maandag 30 augustus warmt SOMEONE je op voor de start van de film, donderdag 2 september spelen de mannen van GREY FLAMINGO’S en vrijdag 3 september DYNAMO MUNDI TRIO. Muziek start om 20.00 uur.

Dynamo Mundi Trio hoeft het publiek niet op te warmen want het kwik loopt op en de zon schijnt deze vrijdagavond zoals deze dat al weken niet heeft gedaan. Dit waanzinnig swingende collectief bestaat uit Dirk Zandvliet en zijn ouders. Wil je bij zijn! Dynamo Mundi Trio speelt vrijdag 3 september om 20.00.

Grey Flamingo’s is instrumentale muziek geïnspireerd door choro, de melodieuze muziekstijl uit Brazilië van zo rond 1940. Met saxofoon, accordeon, contrabas en percussie droom je weg in je strandstoel en vergeet je de drukte van vandaag. Ze spelen woensdag 25, donderdag 26 augustus en donderdag 2 september om 20.00.

Someone is het project van muzikant, producer en beeldend kunstenares Tessa Rose Jackson. Haar muziek is zo licht als Air, zo fragiel als Feist, zo diep als Nick Drake en zo melancholisch als een vroege Mazzy Star. Haar nieuwe single is net uitgekomen met een videoclip die doet denken aan de folk-horror hit Midsommar. Bekijk de clip alvast hier. Someone speelt op maandag 30 augustus om 20.00 uur.

Foto: stadsfotograaf Thomas Schlijper