Het programma is bekend en het strandstoel reserveringssysteem staat live! We trappen woensdag 31 juli in Utrecht af met een venijnig Brits familieportret à la Festen. Klik gauw door voor het hele programma en reserveer meteen je strandstoel.

De 6de editie van Pluk Utrecht vindt van 31 juli t/m 4 augustus plaats bij de Vrijhaven aan de Nijverheidsweg. De 16de editie van Pluk Amsterdam vindt van 14 t/m 24 augustus plaats op het Stenen Hoofd. Klik hier voor meer informatie en voor het programma.

Een strandstoel reserveer je (vanaf € 6) als je verzekerd wil zijn van een top plek voor het metershoge scherm. Hiermee zit je niet alleen eerste klas, je steunt ook het festival. Maar reserveren hoeft niet per se. Als je op tijd naar het terrein komt, zijn er doorgaans nog genoeg strandstoelen en andersoortige zitjes te vinden. Pluk Utrecht opent iedere dag de bar en het terras om 18.00 uur, zondag 4 augustus al om 15.00 uur ivm Pluk MINI. In Amsterdam opent het terrein dagelijks om 16.00 uur, tijdens Pluk MINI op zondag 18 augustus al om 14.00 uur.