De eerste editie van Kwis de Nacht vindt op woensdag 31 juli om 19.00 uur plaats op de openingsavond van Pluk Utrecht. Stel een gezellig team samen van mensen die mogelijk iets van film zouden kunnen weten en schrijf je vandaag nog in.

De filmquiz is voor iedereen die een beetje van film weet, denkt te weten of wellicht zou kunnen weten. In groepjes van max. 6 personen ga je er natuurlijk helemaal voor om zoveel mogelijk vragen juist te beantwoorden. Uiteraard onder het genot van een biertje bij die ondergaande zon. Na de filmquiz kun je ontspannen in een strandstoel en genieten van de hoofdfilm (het filmprogramma wordt half juli bekend gemaakt).

Inloop woensdag 31 juli: 18.30 uur. Om 19.00 luidt het startschot van Kwis de Nacht. Teams bestaan uit maximaal 6 leden, de inschrijfkosten zijn 8 euro per team (inclusief een drankje voor alle quizzers). Inschrijven kan via dit formulier, je rekent dan ook meteen je deelname af. We kijken uit naar je kennis en komst!