Terwijl we nog keihard werken aan het programma voor de grote mensen hebben de kleintjes al een film geregeld voor Pluk MINI: De Gruffalo. Zondag 4 augustus vanaf 15.00 te zien tijdens Pluk Utrecht en zondag 18 augustus vanaf 14.00 bij Pluk Amsterdam.

Maar, er is tijdens Pluk MINI nog veel meer te beleven. We gaan griezelgruffalo-maskers maken, voetafdrukken, spelen reuzen mikado op het terrein, verstoppertje tussen de zitzakken en in Amsterdam gaan we zandkastelen bouwen op het Plukstrand. Bij warm weer zijn er natuurlijk ook badjes om in te spetteren. We sluiten de middag swingend af met de enige echte Pluk MINI disco!

Pluk MINI is speciaal voor alle kinderen die nog te klein zijn om op te blijven tot de Pluk de Nacht hoofdfilm begint. Er zijn lekkere snacks en maaltjes verkrijgbaar en verkoelende drankjes. Pluk MINI is gratis toegankelijk. Je steunt Pluk door een glaasje limonade (of bier) te kopen aan de bar.

Pluk MINI Utrecht (4 aug vanaf 15.00): Vrijhaven, Nijverheidsweg, Utrecht
Pluk MINI Amsterdam (18 aug vanaf 14.00): Stenen Hoofd, Westerdoksdijk, Amsterdam

LET OP: de locatie in Amsterdam (Stenen Hoofd) is omgeven door water. Houd je mini’s dus goed in de smiezen!