Deze zomer strijkt Pluk de Nacht voor de 15e keer neer op het Stenen Hoofd aan het IJ in Amsterdam. Om ook dit jaar tot een groot succes te maken, zijn wij nog op zoek naar een uitvoerend producent die ons productieteam komt versterken. Ben jij het enthousiaste organisatietalent wat wij zoeken?

Uitvoerend Producent gezocht!
(STAGE/WERKERVARINGSPLEK)

Deze zomer strijkt Pluk de Nacht voor de 15e keer neer op het Stenen Hoofd aan het IJ in Amsterdam. Om ook dit jaar tot een groot succes te maken, zijn wij nog op zoek naar een uitvoerend producent die ons productieteam komt versterken. Ben jij het enthousiaste organisatietalent wat wij zoeken?

Wat Als onderdeel van het productieteam help je mee om alles rondom Pluk de Nacht te regelen. Voorafgaand aan het festival vooral vanachter de computer, maar rondom het festival moet je zeker niet bang zijn om ook zelf de handen uit de mouwen te steken. Je probeert ten allen tijden het overzicht te bewaren en denkt in oplossingen. Het is voor deze functie belangrijk dat je geen telefoonangst hebt. Het betreft een vrijwilligersfunctie, die ook goed in te vullen is als stageplaats (met de nodige begeleiding!) of werkervaringsplek.

Wanneer Het gaat om de periode mei-augustus in aanloop naar het festival. Je Pluk-dagen zijn flexibel in te delen, maar het is natuurlijk wel de bedoeling dat je er in elk geval bij bent tijdens het festival (15 t/m 25 augustus), inclusief de op- en afbouwperiode.

Contact Geïnteresseerd? Mail dan snel naar [email protected]