Het programma van zondag 9 augustus was helemaal aangepast aan de mini’s. Zo was er gratis ranja, ijsjes, een zwembadje en spannende activiteiten. Deze keer was de film geen aangrijpend drama op het grote scherm, maar de avonturen van Het Molletje in de tent. Wat ons betreft was deze eerste editie van Pluk Mini voor herhaling vatbaar, maar wat vond deze nieuwe generatie Plukkers er zelf van?

Zef, 6,5 jaar
Favoriete film: “Molletje
Wat vind je van Pluk? “Ik vind het hier heel leuk. Ik heb net een heleboel afleveringen van Molletje in de tent gekeken en een ijsje gegeten. Een raketje! Ik heb vandaag ook een stukje gefietst, ik kan al bijna fietsen. Zo meteen ga ik mee doen aan de Eddie The Eagle Expeditie, dat vind ik wel een beetje spannend.” Moeders voegt toe: “Zef is een kleine Plukveteraan, hij kwam hier al toen hij nog in mijn buik zat en alle jaren daarna.”

Tamsin, 5 jaar
Favoriete film: “Frozen, met Anna en Elsa. En Annie kijk ik ook vaak.”
Wat vind je van Pluk? “Ik vond het heel leuk, maar ik moet zo weg. Ik ga uit logeren met mijn buurmeisje.Ik heb eigenlijk nog geen films gekeken vandaag, maar wel meegedaan aan de Eddie The Eagle Expeditie. Dat was een groot avontuur. Daar ben ik geschminkt als wit konijntje.”

Philomijn, 4 jaar
Favoriete film: “Tom & Jerry, waar de kat altijd de muis achterna zit.”
Wat vind je van Pluk? “Ik heb net Het Molletje gekeken, het Molletje ging samen met een muisje op zoek naar water. Toen ze de tuinslang weer gemaakt hadden gingen alle bloemetjes weer bloeien. Maar die waren niet zo mooi als mijn bloemenketting. Nu ga ik op expeditie. Ik heb appelsap gegeten en krijg zo ook nog een pannenkoek met poedersuiker van mama en papa.”