De man die je vanavond de tent in gaat lokken en helemaal wild gaat maken heet Martijn. Hij staat ook wel bekend als Superhallo Soundsystem en is vanavond de DJ op Pluk. Onder de naam Superhallo verzorgt hij naast muziek ook interactieve kunst- en theaterinstallaties.

Voordat wij ons bloot gaan geven op de dansvloer willen we natuurlijk ook het een en ander van hém weten. Is hij bijvoorbeeld ook een filmfan? En wat voor muziek kunnen we eigenlijk verwachten? “Ja, ik ga vaak naar de film, ik kan niet zeggen dat ik een fanaat ben maar gemiddeld een a twee keer per week. Als ik de tijd heb, ben ik te vinden in Kriterion, the Movies, Rialto of een van die andere geweldige bioscopen die Amsterdam rijk is.”

Dan komen er natuurlijk een boel soundtracks voorbij, en die blijkt Martijn ook wel te waarderen: “Ik verzamel veel filmmuziek waaronder van die obscure 70’s films, Bollywood etc. Een favoriete soundtrack heb ik niet echt, maar ben vaak blij verrast wanneer een regisseur op het juiste moment de juiste muziek weet te gebruiken om een scène te onderbouwen.”

En, in lijn met onze rubriek The Soundtrack of Your Life, welke liedjes zouden er op zijn eigen soundtrack staan? “Er zijn veel liedjes die speciaal voor mij zijn. Mijn overall soundtrack zou bestaan uit Autobahn van Kraftwerk met soms een afslag naar Mathew Herbert, Elvis, The Smiths. En zelfs George Baker komt voorbij!”

Dan willen we natuurlijk nog even weten wat we kunnen verwachten vanavond: “Ik neem verschillende soorten muziek mee. Van te voren heb ik altijd wel een plan, ik kijk naar de reacties en welke energie er op de avond is. Maar verwacht een eclectische mix van Ska, Cumbia, 80’s electro en disco.”

Dat klinkt veelbelovend. Wij nemen vanavond, na de film, de afslag naar de Klup.