In samenwerking met Samsung is er dit jaar een oase van rust gecreëerd op het Pluk-terrein. De Samsung Tab Sinema is een plekje waar je onderuitgezakt in een bioscoopstoel op een privé-scherm het beste uit de Shorts-collectie van de afgelopen jaren kan bekijken. Wij plukken iedere dag iemand uit het publiek om zich even terug te trekken met een korte film en vragen vervolgens een reactie in flarden, halfzinnen of steekworden. Short ja!

Related movies

Klaar met kijken? Als Hannah aan haar korte krullen wordt getrokken blijkt dat ze al aan de tweede short was begonnen. Iets met billen. Dat kon ze wel waarderen. Maar wat vond ze van de surrealistiche, dromerige animatie Belly (2011) van Julia Pott? “Ik vond hem mooi getekend, lief, morbide, een beetje verdrietig en…” In andere woorden: “…het deed me een beetje denken aan een drugstrip.”