Even voorstellen: de Boobytrap Boys Joran Polman en Danny Giles. Vanavond, nadat het witte doek gevallen is, trappen ze de nacht muzikaal met je af in Klup de nacht.

Beide mannen komen elk jaar met vrienden en familie naar Pluk de Nacht. Natuurlijk voor de films, maar ook voor de mooie feestjes na afloop. “En het is ook nog eens een verdomd goede plek voor een date!” Deze zaterdag trekken ze er voor het eerst hun eigen digitale platenkoffer open.

In Club NYX organiseren de boys regelmatig hun feestje Boobytrap. De sound daarvan is gebaseerd op hun kijk op een goede party nacht. Hoe zo’n nacht er dan uitziet? “We beginnen het liefst met een paar R&B glijers en pakken dan via hiphop en dirty south door naar de hedendaagse elektronische Trap muziek. Om de avond vervolgens met een knaller af te sluiten.”

Natuurlijk willen we als filmliefhebbers ook nog even weten wat hun favoriete soundtracks zijn. “Into the Wild is één van onze lievelingsfilms, en die film heeft een geweldige soundtrack. Maar die van Pulp Fiction, Drive en Forrest Gump staan ook in onze top.”

Op de vraag hoe ze hun set op Pluk willen insteken hebben ze zo hun ideeën. “Om de avond toegankelijk te maken gaan we de bezoekers onderdompelen in 90’s en 00′ hitjes.” Verwacht nummers als Poison van Bell Biv DeVoe, Sterrenstof van De Jeugd Van Tegenwoordig, maar ook hun favoriete guilty pleasure plaat Casanova van Ultimate Kaos. Smooth boys Usher en R.Kelly zullen bovendien ook niet uitblijven.

Dus kom na afloop die strandstoel uit en snel jezelf naar de Klup de Nacht tent. Met glijers, hits en guilty pleasures kan dit niet anders dan een hete nacht worden.

Hier alvast eem voorproefje:

BINNENLANDJE by Boobytrapboys on Mixcloud