Pluk heeft heel veel reacties van geweldige, prachtige filmliefhebbende vrouwen ontvangen op de blind date oproep. Maar, cupido kan nog niet echt zijn pijlen gaan richten zolang de mannelijke aanmeldingen uitblijven. Dus zoekt Pluk vrijgezelle heren die een avondje onder de Amsterdamse sterrenhemel film willen kijken in een levensgrote strandstoel met een potentiële liefde voor het leven..

Pluk voorziet het liefdeskoppel in spé van voldoende consumptiebonnen en een dekentje.

En, niet onbelangrijk: er wordt wel een kiekje van het stel gemaakt en de volgende dag belt één van onze lieftallige DailyPluk redacteuren de daters kort op om wat vragen te stellen over de film en de date.

Lieve single mannen, aarzel niet, leg je liefdeslot in Pluks handen en mail vliegensvlug naar [email protected] (o.v.v Blind Date). We koppelen op basis van leeftijd én filmgenre voorkeur. Meld wel even of je een man of vrouw zoekt en wanneer je beschikbaar bent.