Het is niet dat hij zich zoveel met zelfbevrediging bezighoudt dat hij zich DJ Autofelatio noemt, zegt Milad Nafeli. Nee, hij refereert met die naam aan hoe diskjockey’s zichzelf tegenwoordig verheerlijken. “In Amsterdam hebben sommige DJ’s echt rocksterrenstatus. Maar veel van hen gebruiken niet eens vinyl meer. Ze kopen andermans plaatjes, mixen het en verwerven veel roem. Maar de mensen die de muziek hebben gemaakt verdienen niets.”

Zelf draait Nafeli wél met vinyl. “Dat heeft gewoon karakter. Ik heb nooit cd’s gekocht, heb alles ‘via internet verkregen’, om het zo maar te zeggen. Een vriend van me draaide en verzamelde al een hele tijd vinyl, maar daar raakte ik pas door aangestoken toen ik een keer thuiskwam en daar een vuilnisdoos vol met oude platen zag staan. Daarin vond ik onder andere een plaat die op Ebay voor vierhonderd euro weg gaat.”

Dat was twee jaar geleden, en inmiddels heeft Nafeli een flinke verzameling. “Eerst zocht ik daarvoor nog in de eurobak op het Waterlooplein, maar inmiddels geef ik er flink wat geld aan uit.” Die platen kan je terughoren op Red Light Radio, waar Nafeli met twee vrienden Sunshine Party Time draait. “Zes sets van elk een uur, waarin we de sunshine willen terugbrengen, om het cheesy te zeggen. Gewoon een beetje een zonnige sfeer brengen.”

Die sunshine brengt hij ook naar Pluk, waar hij de eer heeft om de laatste Amsterdamse Klup de Nacht van dit jaar te draaien. Helaas zonder zijn vinyl, hij moet die hele collectie op mp3 zien te krijgen. “Ik bind me niet vast aan een genre, je zal hele spectrum aan genres horen. Ik begin waarschijnlijk met de jaren zestig en bouw vanaf daar chronologisch op: de seventies – het gouden tijdperk van de filmmuziek – de disco van de jaren tachtig. En daarna gaat het alle kanten op.”

Deze kun je tijdens de set van DJ Autofelatio in ieder geval verwachten: