Amsterdam
Pluk de Nacht vindt al sinds de eerste editie plaats op een pier die het Stenen Hoofd heet, in een voormalig havengebied. De plek is eenvoudig te bereiken van het Centraal Station met bus 48 (richting Station Sloterijk, uitstappen op Barentszplein). Plan je reis. Of nog gemakkelijker: kom te voet, op de fiets of met de auto. Let wel, er is geen parkeerplaats op het festivalterrein. 

Utrecht
De eerste editie van Pluk de Nacht Utrecht vindt plaats bij de Werkspoorkathedraal: Tractieweg 41. Vanaf Centraal Station Utrecht neem je buslijn 5 richting Cartesiusweg, halte Gietijzerstraat. Na 100m links; vervolgens 200m tot aan de ateliers Tractieweg. De locatie is ook makkelijk te bereiken met de fiets of auto. Plan je reis.

Arnhem
In Arnhem vind je Pluk de Nacht voor de tweede keer in het havengebied, aan de Nieuwe Havenweg 23. Vanaf Centraal Station neem je bus 43 (richting Apeldoorn, stap uit bij Arnhem Haven) of bus 63 (richting Duiven Schapenweide, stap uit bij Arnhem Haven). Plan je reis. De locatie is ook eenvoudig te bereiken met fiets of auto. Parkeren is gratis maar het aantal plaatsen is beperkt.

Den Haag
Pluk de Nacht zit dit jaar ook weer een avond bij Het Nutshuis, Riviervismarkt 5, met de hoofdingang tegenover de Grote Kerk. Vanaf het Centraal Station brengen trams 2, 3, 4, 6, 17 en bussen 22 en 24 je hierheen. Plan je reis.