Amsterdam
Pluk de Nacht vindt al sinds de eerste editie plaats op het Stenen Hoofd, een oude pier in het voormalige havengebied aan het IJ in Amsterdam West. Het Stenen Hoofd is eenvoudig te bereiken vanaf het Centraal Station met bus 48 (richting Station Sloterdijk, uitstappen bij halte Barentszplein). Of nog gemakkelijker: kom te voet, op de fiets of met de auto. Let wel, er is geen parkeerplaats op het festivalterrein.

Plan mijn OV-reis

Arnhem
In Arnhem vind je Pluk de Nacht voor de derde keer in het havengebied (Nieuwe Havenweg 23). Vanaf Centraal Station neem je bus 43 (richting Apeldoorn, stap uit bij halte Arnhem Haven) of bus 63 (richting Duiven Schapenweide, stap uit bij halte Arnhem Haven). De locatie is ook eenvoudig te bereiken met de fiets of de auto. Parkeren is gratis maar het aantal plaatsen is beperkt.

Plan mijn OV-reis

Utrecht
De tweede editie van Pluk de Nacht Utrecht vindt weer plaats bij de Werkspoorkathedraal (Tractieweg 41). Vanaf Centraal Station Utrecht neem je buslijn 5 richting Cartesiusweg, uitstappen bij halte Gietijzerstraat. Na 100 meter links, vervolgens 200 meter tot aan de ateliers Tractieweg. De locatie is ook makkelijk te bereiken met de fiets of de auto.

Plan mijn OV-reis